helia_logo

Фирма за производство и разпространение на сладоледи – Хелия

truck
Марката „Хелия“ е създадена в град Враца и е позната на българския пазар от 1994 година насам. Основната дейност, която фирмата развива е производство и дистрибуция на сладолед. Фирмата работи по последни европейски норми и стандарти, като са спазени всички изисквания за производството и съхранение на екологично чист и здравословен сладолед.

Дългогодишният опит, комуникацията с клиенти и партньори ни дава увереността, че се нареждаме сред най-добрите на пазара, като сладоледът, който предлагаме е способен да задоволи вкуса и на най-капризният ни клиент. Офисите и производствената дейност са със седалище град Враца, подножието на Стара планина. Идеята, към която се придържаме повече от две десетилетия е да предлагаме най-качественият сладолед, на най-достъпните цени.

Производството ни се дели в две основни направления:
Собствена марка сладолед „Хелия“, разработен на база на дългогодишния опит на фирма „Топ20″ и Италиански сладолед по оригинална занаятчийска рецепта гарниран с уникални овкусителни пасти и истински парчена плодове. Всяко от двете направления разполага с широка гама от вкусове: Ванилия, Шоколад, Банан, Ягода, Тирамису, Горски плодов и други

Фирмата залага и на собствена ритейл мрежа. Богатият ни опит с клиенти ни дава увереността, че нашите продукти са наистина ценени и носят наслада на поколения българи. Ако вие мечтаете да стартирате вашия собствен сладоледен бизнес не се колебайте да се свържете с нашите експерти още сега за да получите своя безплатен съвет.
IMG_3658